Oglasi :: Čikago, Amerika, Serbian & Balkan comunity

MALI I BIZNIS OGLASI ZA SEVERNO AMERIČKU DIJASPORU : SERBIAN & BALKAN COMUNITY USA

Registracija

Dobrodošli u kategoriju oglašavanja na portalu Srpske Televizije iz Čikaga. Ovde možete postaviti besplatno vaš mali oglas i biznis oglas korišćenjem Premium opcije.

Kliknite na link ovde i registrujte se u nekoliko koraka. Registracija podrazumeva unos najosnovnijih podataka neophodnih za korišćenje usluge.

Nakon registracije dobićete email (proverite spam folder) sa linkom za potvrdu. Kliknite na link, potvrdite  i prijavite se na sajt. Samo registrovani korisnici mogu postavljati oglase.

Isprobajte odmah! Vaš oglas će biti na stranici zajedno sa fotografijama i željenim tekstom odmah po odobrenju administratora. Pravna lica ( kompanije, preduzeća) ili oglasi koji u svom opisu imaju ime kompanije ili su reklamnog karaktera mogu se takođe oglašavati na našem portalu korišćejem Premium usluge.

Prijava

Prijava se vrši desno u polju na sajtu predviđenom za Login ili na linku Log in/Log out  unosom svog korisničkog imena ili email adrese i lozinke.

Postavljanje besplatnog oglasa – FREE ADS

Oglas se postavlja na sledeći način. U gornjem meniju kliknite na dugme “DODAJ OGLAS FREE / BUSINESS”.

Unesite tražene podatke, ime oglašivača, email, kontakt telefon.

Polja sa zvezdicom su obavezna i ne smeju ostati ne popunjena.

Odaberite kategoriju.

Dodajte minimum jednu fotografiju proizvoda ili onoga što oglašavate pritiskom na dugme “browse” ili prevlačenjem fajla preko polja za odabir slike. Možete dodati maksimalno 3 fotografije. Max. veličina fotografije je 5MB. Podržani formati JPG, JPEG i PNG.

Idite na na “preview”, proverite ispravnost unetih podataka i ukoliko ne želite izmene kliknite na dugme “Publish listing”.  Oglas će biti postavljen u bazu i ubrzo odobren od moderatora ukoliko je u skladu sa pravilima sajta. Oglas će biti na stranici 15 dana od dana objavljivanja. Oglašivač može prekinuti prikazivanje oglasa i vršiti izmenu u svakom trenutku.

Postavljanje Bussines oglasa – PREMIUM

U gornjem meniju kliknite na dugme “DODAJ OGLAS FREE / BUSINESS”.

Unesite tražene podatke, ime oglašivača, email, kontakt telefon.

Polja sa zvezdicom su obavezna i ne smeju ostati ne popunjena.

Odaberite kategoriju.

Dodajte minimum jednu fotografiju proizvoda ili onoga što oglašavate pritiskom na dugme “browse” ili prevlačenjem fajla preko polja za odabir slike. Možete dodati maksimalno 3 fotografije. Max. veličina jedne fotografije je 5mb. Podržani formati JPG, JPEG i PNG.

Idite na na “preview”, proverite ispravnost unetih podataka i ukoliko ne želite izmene kliknite na dugme “Publish listing” pa nakon toga odaberite dugme Place Order. Na sledećoj strani pojaviće se link za plaćanje.  Klikom na link odaberite trajanje oglasa i izvršite plaćanje klikom na Buy now. Plaćanje se može vršiti preko Paypal-a ili kreditnim/debitnim platnim karticama (Visa, Master, Maestro, American Express, Discover).

Oglas će biti pregledan i odobren od strane moderatora nakon uplate. Oglas će se tretirati kao POSLOVNI / BIZNIS i biće naplaćen po navedenoj ceni a prikazivaće se 3/15/30 ili 45 dana od dana objavljivanja. Oglašivač može prekinuti prikazivanje oglasa, obnoviti oglas i vršiti izmenu u svakom trenutku.

Oglasi koji nisu u skladu sa pravilima STV oglašavanja neće biti objavljeni.

Serbian Television Inc

kategorija Oglasi

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *