Posao u Americi, oglasi inostranstvo

Posao u Inostranstvu

Omogućili smo posetiocima portala SrpskaTelevizija.com opciju za besplatno oglašavanje za male oglase i premium opciju za biznis oglašavanje. Iskoristite priliku, postavite oglas u nekoliko jednostavnih koraka. Pored kategorije kupujem, prodajem, menjam i rentiram postoji i kategorija POSAO koja se odnosi prevashodno na poslove u inostranstvu mada se može koristiti i za oglašavanje portažnje ili ponude posla u Srbiji.

Posao u inostranstu.Posao u Americi. Posao u Cikagu. Cikago posao. Oglasi za posao u Americi.

Posao u Americi

Ponuda poslova u Americi je veoma velika. Veliko tržište koje uvek vapi za novim radnim mestima je tržište poslova u Čikagu. Čikago je jedan od gradova u Americi koji pored Njujorka beleži najveći razvoj tokom poslednjih godina. Kompanije koje se bave izgradjom objekata, kuća i zgrada imaju veliku portažnju radnika za ovu oblast . Za ovim ne zaostaje i transportni saobraćaj i velika je ponuda poslova za ljude koji imaju iskustva u trnasportu kao što su vozači, mehaničari, dispečeri i drugi. Trgovina i rentiranje nekretnina takodje može biti dobar posao. Ne treba ni zapostaviti druge vrste poslova kao što poslovi u bankarstvu, IT tehnologiji, dizajnu, marketingu, medicini i advokaturi.

Opširnije o poslovima u Americi u nekim od narednih članaka.

Oglasi za posao u Americi

Na našem portalu možete besplatno postaviti male oglase. Korišćenjem premium opcije možete postavljati biznis oglase.

Srpska Televizija oglasi. Oglasi Cikago i USA
Srpska Televizija oglasi. Oglasi Cikago i USA

You might be interested in

Comment (3)

  1. Dobar dan, Ja sam kuvarica, 18 godina staza, radim trenutno u rusiji, muž elektromonter voleli bi smo se preseliti i USA… porodično( ćerka je sa nama)Muz je Kazah a ja i Ćerka Srpskog drzavljanstva,za vise informacija i ponuda ako budu
    cojkapower@gmail.com

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *