PRETRAŽIVAČI ZA NEKRETNINE , REAL ESTATE MARKET SEARCH

Pretraživači za nekretnine koje ljudi najćešće koriste :

Re/Max: ima jaku reputaciju u industriji, a brend se često povezuje sa profesionalizmom, stručnošću i kvalitetnom uslugom. Ovo može biti dragocena korist za klijente koji traže partnera od poverenja u svojoj transakciji nekretninama.  RE/MAX je prisutan u preko 100 zemalja. Jedna od njigovih kancelarija Remax City nalazi se u Čikagu a zastupljeni su i drugi Remax podbrendovi. Agenti rade kao nezavisni vlasnici preduzeća, oni imaju duboko razumevanje lokalnog tržišta nekretnina. Oni mogu pružiti vredan uvid u cene, zalihe i tržišne trendove koji možda nisu dostupni preko drugih izvora.

REMAX CITY PRETRAGA NEKRETNINA

Realtor: Realtor.com pruža pristup usluzi višestrukih lista (MLS). Veb lokacija takođe nudi niz alata i resursa za kupce kuća, uključujući upozorenja o nekretninama, procene vrednosti kuće i trendove na lokalnom tržištu.

Zillov: Veb lokacija nudi niz usluga, uključujući popise nekretnina, procene vrednosti kuće i kalkulatore hipoteke.

Redfin: Veb lokacija kompanije sadrži niz alata i resursa za kupce kuća, uključujući popise nekretnina, procene vrednosti kuće i podatke o lokalnom tržištu. Redfin takođe nudi jedinstvenu funkciju pod nazivom “Redfin Estimate”, koja obezbeđuje automatizovanu procenu imovine na osnovu različitih faktora.

Pored navedenih websatova za pretragu nekretnina postoje i drugi manje ili više zastupljeni u SAD kao i mobilne aplikacije koji pružaju razlicite vrste usluga u vezi sa nekretninama.

PRETRAGA NEKRETNINA U ILLINOISU