Tehnička podrška

  KAKO POSTAVITI OGLAS?

  Registracija

  Dobrodošli na stranicu Oglasi – Srpska Televizija Čikago. Ovde možete postaviti besplatno vaš oglas. Kliknite na link ovde i registrujte se u nekoliko koraka i postavite oglas. Registracija podrazumeva unos najosnovnijih podataka neophodnih za korišćenje usluge. Nakon registracije dobićete email sa linkom za potvrdu. Kliknite na link, potvrdite  i prijavite se na sajt. Samo registrovani korisnici mogu potavljati oglase.

  Isprobajte odmah! Vaš oglas će biti na stranici zajedno sa fotografijama i željenim tekstom odmah po odobrenju administratora. Pravna lica ( kompanije, preduzeća) ili oglasi koji u svom opisu imaju ime kompanije ili su reklamnog karaktera mogu se takođe oglašavati na našem portalu korišćejem Premium usluge.

  Prijava

  Prijava se vrši desno u polju na sajtu predviđenom za Login ili na linku Log in/Log out  unosom svog user imena ili email adrese i lozinke.

  Postavljanje besplatnog oglasa – FREE

  Oglas se postavlja na sledeći način. U gornjem meniju kliknite na dugme “DODAJ OGLAS FREE / BUSINESS”.

  Unesite tražene podatke, ime oglašivača, email, kontakt telefon.

  Polja sa zvezdicom su obavezna i ne smeju ostati ne popunjena.

  Odaberite kategoriju.

  Dodajte minimum jednu fotografiju proizvoda ili onoga što oglašavate pritiskom na dugme “browse” ili prevlačenjem fajla preko polja za odabir slike. Možete dodati maksimalno 3 fotografije. Max. veličina fotografije je 5mb. Podržani formati JPG, JPEG i PNG.

  Idite na na “preview”, proverite ispravnost unetih podataka i ukoliko ne želite izmene kliknite na dugme “Publish listing”.  Oglas će biti postavljen u bazu i ubrzo odobren od moderatora ukoliko je u skladu sa pravilima sajta. Oglas će biti na stranici 15 dana od dana objavljivanja. Oglašivač može prekinuti prikazivanje oglasa i vršiti izmenu u svakom trenutku.

  Postavljanje Bussines oglasa – PREMIUM

  U gornjem meniju kliknite na dugme “DODAJ OGLAS FREE / BUSINESS”.

  Unesite tražene podatke, ime oglašivača, email, kontakt telefon.

  Polja sa zvezdicom su obavezna i ne smeju ostati ne popunjena.

  Odaberite kategoriju.

  Dodajte minimum jednu fotografiju proizvoda ili onoga što oglašavate pritiskom na dugme “browse” ili prevlačenjem fajla preko polja za odabir slike. Možete dodati maksimalno 3 fotografije. Max. veličina jedne fotografije je 5mb. Podržani formati JPG, JPEG i PNG.

  Idite na na “preview”, proverite ispravnost unetih podataka i ukoliko ne želite izmene kliknite na dugme “Publish listing” pa nakon toga odaberite dugme Place Order. Na sledećoj strani pojaviće se link za plaćanje.  Klikom na link odaberite trajanje oglasa i izvršite plaćanje klikom na Buy now. Plaćanje se može vršiti preko Paypal-a ili kreditnim/debitnim platnim karticama (Visa, Master, Maestro, American Express, Discover).

  Oglas će biti pregledan i odobren od strane moderatora nakon uplate. Oglas će se tretirati kao POSLOVNI / BIZNIS i biće naplaćen po navedenoj ceni a prikazivaće se 15/30 ili 45 dana od dana objavljivanja. Oglašivač može prekinuti prikazivanje oglasa i vršiti izmenu u svakom trenutku.

   

  Oglasi koji nisu u skladu sa pravilima STV oglašavanja neće biti objavljeni.